Info | Contact -- 29 maart 2023

Ruby on Rails webdevelopment


Een complexe webapplicatie laten ontwikkelen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij zijn enthousiaste Ruby on Rails ontwikkelaars. Ruby on Rails is inmiddels een gevestigd framework. Het stelt ons in staat om, sneller dan in andere frameworks, een applicatie te ontwikkelen die zowel krachtig als flexibel is. En dat alles in een mum van tijd. Enkele voordelen op een rijtje:

AJAX integratie

AJAX is een manier om de browser op de achtergrond te laten communiceren met de server. Wat het betekent is dat een actie uitgevoerd kan worden zonder de volledige pagina te verversen. Met een muisklik kan dan bijvoorbeeld een tabel van nieuwe data voorzien worden. Ruby on Rails maakt dat allemaal erg eenvoudig.

Complexe datamodellen

Sommige applicaties kennen een complexe datastructuur. Niet in elke programmeertaal blijft die structuur zo overzichtelijk en inzichtelijk als bij Ruby on Rails. Dat stelt ons in staat om applicaties te ontwikkelen die precies aan uw wensen voldoen.

Flexibiliteit

Ruby on Rails stelt ons in staat om, ook wanneer een applicatie afgerond en opgeleverd is, eenvoudig aanpassingen te doen. Zelfs als die aanpassingen fundamenteel verschillen van de oude situatie. De aanpassingen worden eerst lokaal getest en daarna pas doorgevoerd op de draaiende applicatie.

Korte doorlooptijden

Nu we ons Ruby on Rails echt eigen hebben gemaakt, is de ontwikkeltijd van een gemiddelde applicatie sterk afgenomen. Zeker als we dat vergelijken met bijvoorbeeld PHP. Waar andere programmeertalen soms een nogal repetitief karakter hebben, wordt in Ruby on Rails vooral zo min mogelijk herhaald. Dat houdt het werk voor ons ook afwisselend en uitdagend.

Een greep uit de gems en plugins waar we zeer regelmatig mee werken:

  • Authlogic
  • ActiveMerchant
  • ActiveScaffold
  • Formtastic
  • Bundler
  • Capistrano
  • Passenger

Prijsindicatie

Elk idee is anders en dus is ook elke applicatie anders. Daarom is een prijsindicatie nooit te geven. Daarom werken wij ook met een uurtarief. Dat uurtarief bedraagt €50,- excl. BTW. Wanneer u een compleet en nauwkeurig functioneel ontwerp kunt presenteren, zijn wij in staat een prijsopgave te doen voor het gehele project. Anders werken wij op factuurbasis.

Indien u vragen of bijzondere verzoeken heeft, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Zelfs als wij niet aan uw wensen tegemoet kunnen komen kunnen wij u altijd aanbevelingen doen om u op weg te helpen.