Info | Contact -- 10 december 2018

Rely Websolutions is al sinds 2002 onze vaste partner in hosting en gerelateerde diensten. Wij kiezen voor 'Rely' omdat ze haar naam eer aandoet. Betrouwbaarheid is hier geen loze belofte. 'Rely' is bovendien de enige dienstverlener die wij in deze branche kennen die persoonlijke aandacht schenkt aan onze wensen en behoeften. Dat is zonder enige twijfel een 'unique selling point' te noemen.

Paul van der Sneppen
Directeur
Stichting Streetwise Network

Overige Diensten


Rely Websolutions levert naast de drie belangrijkste diensten ook nog vele andere diensten. Bent u op zoek naar iets specifieks? Wij kunnen u altijd adviseren.

(Ver)taaldiensten

Goed taalgebruik op uw website(s) en in andere communicatie draagt enorm bij aan de professionele uitstraling van uw organisatie. Rely Websolutions heeft de vaardigheden in huis foutloze, goed leesbare teksten te schrijven. Dankzij onze uitstekende taalbeheersing kunnen wij voor u teksten schrijven, teksten corrigeren en op marketingcriteria (copywriting) beoordelen. Ook het vertalen van teksten van en naar andere talen is mogelijk. Zelf kunnen wij teksten op hoog niveau vertalen van en naar het Engels, Duits en Frans en er is beperkte kennis van de Zuid-Slavische talen aanwezig. Maar wij kunnen ook offertes voor u aanvragen bij andere partijen.

(IT-)Consultancy

Heeft u advies nodig over de integratie van IT-mogelijkheden in uw bedrijfsvoering? Wilt u weten wat allemaal mogelijk is op het gebied van internet? Wij kunnen samen met u de huidige situatie analyseren en verbeterpunten definiëren. Op basis daarvan kunt u de te volgen lijn in uw bedrijfsvoering vaststellen en uw bedrijfsresultaten verbeteren.

Indien u geïnteresseerd bent in bovenstaande diensten, vragen wij u contact met ons op te nemen.