Info | Contact -- 29 maart 2023

SEO & Internet Marketing


Een Quick Scan om te bepalen of uw website optimaal vindbaar is op internet is gratis. Neem dus snel contact met ons op!

Heeft u al een mooie, functionele website? Dan bent u goed op weg. Heeft u bij het ontwikkelen van de website echter ook nagedacht over de vindbaarheid van uw website op internet? Zonder een goed marketingplan bent u nergens. Rely Websolutions is gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO) en adverteren op internet. Zo kunnen wij de effectiviteit van uw website aanzienlijk verhogen.

Search Engine Optimization (SEO)

Er bestaan veel zoekmachines en allemaal hebben ze andere manieren om websites te indexeren. Bij sommige zoekmachines gaat dat grotendeels automatisch op basis van de opbouw van uw website, andere zoekmachines vereisen een meer handmatige aanpak. Het is belangrijk uw website zodanig aan te passen dat elke zoekmachine hiermee overweg kan. Wij kunnen u hierin adviseren. Ook kunnen wij uw website aanpassen op zo'n manier dat op het oog vrijwel niets verandert, maar de indexering van uw website in zoekmachines als die van Google, Yahoo en MSN aanzienlijk verbetert.

Adverteren op internet

Om uw website maximale exposure te geven is het erg aan te raden te adverteren op internet. Dit kan op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld:

  • Adverteren rond relevante zoekresultaten
  • Adverteren op relevante informatieve websites
  • Adverteren op portals
  • Partner- of affiliate programma's opzetten

Heeft u een €50,- Google Adwords coupon ontvangen? Wij beheren uw account de eerste €50,- gratis! Neem contact met ons op.

Een aantal van deze mogelijkheden bieden wij aan in samenwerking met Google. Het Adwords programma is, mits op de juiste manier beheerd, een uitstekend programma om al uw betaalde advertenties in te beheren. Wij kunnen uw bestaande account toevoegen aan ons beheerdersaccount en al uw advertenties voor u beheren. Zo bent u er zeker van dat uw geld niet verdwijnt op louche websites zonder dat u er ooit iets voor terugziet. Als wij uw account beheren, zal dat de efficiëntie en het resultaat van uw campagnes aanzienlijk verbeteren.

Maar wij kunnen ook optreden als bemiddelaar tussen u en website eigenaren over de hele wereld. Wij kunnen zelfs alle betalingen aan deze partners voor u verrichten, zodat u alle kosten mooi en overzichtelijk in één factuur ontvangt en ook slechts aan één partij hoeft te betalen.