Info | Contact -- 29 maart 2023

Over Rely Websolutions


Rely Websolutions is in 2005 als handelsnaam geregistreerd en heeft als doel een betrouwbare partner op het internet te zijn voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Dit wordt bereikt door veel aandacht te besteden aan een groot aantal kernwaarden.

Klantvriendelijkheid en Service

Service is voor klanten van Rely Websolutions erg belangrijk. Veel van hen zijn erg afhankelijk van hun website en kunnen zodoende vaak niet lang wachten op een antwoord. Een e-mail naar Rely Websolutions wordt altijd vriendelijk en uitgebreid beantwoord. Of u nu een dienst nodig heeft of alleen wat advies, wij staan voor u klaar en zullen ons uiterste best doen in uw wensen tegemoet te komen.

Transparantie en Coulantie

Door afname bij de juiste partijen, goede prijsafspraken en duidelijke informatie op onze website zult u als klant nooit onverwacht voor hoge kosten komen te staan. Komt u nu toch plotseling in een situatie terecht waar u veel meer kosten maakt dan u vooraf had verwacht (bijvoorbeeld wanneer u over uw datalimiet heen gaat), dan kunt u rekenen op coulantie van onze kant. Bij Rely Websolutions komt u in een dergelijke situatie nooit voor buitensporig hoge kosten te staan en vooraf kan altijd gesproken worden over een verschuiving in de betalingstermijn, als u aan kunt tonen dat uw situatie niet anders toelaat.

Kwaliteit

Al onze diensten zijn van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Managed Hosting Services zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de technische kant van onze webhostingdiensten en elke website die door ons ontwikkeld is, is op het gebied van SEO en internetstandaarden altijd geoptimaliseerd om de effectiviteit van uw website aanzienlijk te verhogen. De servers en netwerken waar onze webhosting op draait zijn volledig redundant uitgevoerd om maximale stabiliteit te bereiken.

Betaalbaarheid

Hoewel wij niet streven de goedkoopste internetdienstverlener te zijn, hanteren wij wel de laagst mogelijke tarieven, zonder de kwaliteit van onze diensten hier onder te laten lijden. Dat maakt ons voor elke organisatie een interessante partner. Ons goedkoopste hostingpakket kost u op jaarbasis nog geen €36,-. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn!

Milieu

Het milieu speelt ook een rol in de overwegingen van Rely Websolutions. Zo zijn wij in 2008 begonnen met het gebruiken van de mogelijkheden van virtualisatie. Meerdere fysieke servers worden in één krachtige server samengevoegd als Virtual Private Servers zonder dat er voor de eindgebruiker iets zichtbaar verandert. Dat scheelt aanzienlijk in zowel de milieubelasting bij de productie van servercomponenten als in energieverbruik. En uiteindelijk kunt ook u als eindgebruiker uw voordeel halen uit die keuze door in plaats van een dure dedicated server te kiezen voor een goedkopere VPS, waarmee u tot wel honderden euro's per maand kunt besparen!

Bent u nu nog niet honderd procent overtuigd van de kwaliteit van de diensten van Rely Websolutions? Neem dan eens contact met ons op, zodat wij uw laatste twijfels kunnen wegnemen.